Gratis levering in Nederland - Veilig online kopen en betalen - Afhalen in de showroom mogelijk

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling annuleren? 

Uiteraard is het mogelijk om een bestelling te annuleren. Neem hiervoor binnen 48 uur contact met ons op via info@rustiquehome.nl.

Het product heeft een langere levertijd, wanneer gaat mijn bedenktijd in?

Wij hanteren 14 dagen bedenktijd voor het retourneren of ruilen van je aankoop. De bedenktijd gaat altijd in na ontvangst van je aankoop.

Ik heb een beschadigd product ontvangen, wat moet ik doen? 

Alle producten worden bij ontvangst gecontroleerd op beschadigingen. Toch kan het voorkomen er een beschadigd product wordt geleverd. Wij vragen dit te melden via info@rustiquehome.nl. In overleg wordt het product retour genomen of omgeruild.