Gratis levering in Nederland - Veilig online kopen en betalen - Afhalen in de showroom mogelijk

Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop en wil je het graag retourneren of ruilen? Dan is dat mogelijk. Een bestelling kun je binnen 14 dagen retourneren of ruilen.

14 dagen retourrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De bestelling wordt op de vooraf afgesproken dag opgehaald. Deze kosten bedragen 9,95 per retourzending.

Indien u gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@rustiquehome.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.