Gratis levering in Nederland - Veilig online kopen en betalen - Afhalen in de showroom mogelijk

Over ons

Op zoek naar Eric Kuster stijl?

Eric Kuster Stijl,

Wij staan garant voor het mooiste, stijlvolste en meest luxueuze interieur. Op zoek naar een nieuwe luxe interieur voor een betaalbare prijs, wij helpen je graag.

Niet alleen adviseren wij op het gebied van meubels, maar zijn wij ook thuis in het geven van een vakkundig advies op het gebied van kleurplannen, lichtplannen, vloer- en wandafwerkingen en kunnen jouw nieuwe woning turnkey opleveren in elk budget.

Met de nodige ervaring en kennis kunnen wij het gehele traject van A tot Z zoals gewenst invullen. Na een bezoek aan onze showroom 750 M2 en eventueel de Woonfactory/meubelbeurs in Nieuwegein waarmee wij nauw samenwerken, kunnen wij een passend ontwerp maken en dragen we zorg voor een ontwerp met behulp van tekeningen.

Wij halen de nieuwste trends van beurzen zoals de beste meubelbeurs ter wereld in Milaan elk jaar in April, en zijn we altijd op zoek naar passende elementen in een interieur. Zo vind je bij ons landelijk chic, denk hierbij aan merken als Eric Kuster en Richmond tot aan Italiaan design van het merk Status Italy. Ook zijn wij thuis in het volledig inrichten van hotels, B&B, AIR B2B en of horecabedrijven.

Dus kom gerust langs. Het is een ware uitdaging voor ons!